standard-title Informatie

Informatie

Deelnemersinformatie

Mulderij Bedrijfsjuristen (1 km) (voor kinderen geboren in 2010 en later). Starttijd: 15.15 uur

Barbershop Nero Halve Marathon (21,1 km ). Starttijd: 15.45 uur

OAK Advocaten 10 km. Starttijd: 16.30 uur

Onderweegs & de Groot 5 km. Starttijd: 16.40 uur

Van Panhuis Bouw Business Run. Starttijd: 16.40 uur

De Mulderij / Polskamp Iedereen Kan Meedoen Run (1100 meter). Starttijd: 16.41 uur

Midden Nederland Makelaars-Groevenbeek competitie (leerkrachten en leerlingen van College Groevenbeek). Geen starttijd op zaterdag, wordt 31 mei en 1 juni met de scholen uitgevoerd

Feest In Ermelo organiseert tot 23:00 uur een muzikale after party. Eten, drinken & muziek. Restaurant Pasto zorgt voor Italiaanse hapjes.
We onderscheiden geen leeftijdscategorieën, de Mulderij Bedrijfsjuristen Kidsrun is open voor iedereen die geboren is in 2010 of later.
Voor-inschrijving: sluit op 29 mei 2022 om 23.59 uur Na-inschrijving: alleen zaterdag 4 juni 13.00 uur tot 15.45 uur bij wedstrijdsecretariaat op het Molenplein. Daarna sluit het secretariaat.
>br/> Je krijgt bij inschrijving een fantastisch mooi en functioneel hardloopshirt. Dit wordt aangeboden door Knipsalon van Willigen, VBV Advocaten, Brinky en Bedruk Textiel

Inschrijfkosten:,
Onderweegs & de Groot 5 km- € 10 voorinschrijving - € 15 na-inschrijving

Van Panhuis Bouw Business Run € 150,- ; 5 lopers die elk 5 km lopen. Tijd 3 snelsten tellen voor de uitslagen. Inschrijving tot 25 mei 2022.

OAK Advocaten 10 km- € 12,50 voorinschrijving, € 17,50 na-inschrijving

Barbershop Nero 21 km- € 17,50 voorinschrijving, € 22,50 na-inschrijving

Mulderij Kidsrun- € 3,-

Mulderij / Polskamp Iedereen Kan Meedoen Loop- € 3,-
Ook dit jaar wordt de Midden Nederland Makelaars - Groevenbeek competitie georganiseerd.
Deze wordt in overleg met de leerkrachten sport georganiseerd op verschillende tijden. De snelste leerling en leerlinge op elke afstand ontvangt een cadeaubon van Intersport Ermelo.
Het parcours is 5 kilometer lang, geheel verhard en loopt voor een deel door de winkelstraat van Ermelo met diverse cafés.

De 10 km loopt dit parcours 2 maal. De halve marathon 4 maar met in de eerste ronde een extra lus. De Kidsrun en Iedereen kan meedoen Run loopt over een verkort parcours van 1100 meter.
Iedereen deelnemer ontvangt een speciale jubileum medaille.
De nummers 1, 2 en 3 van elke afstand (m/v) worden gehuldigd. De nummers 1, 2 en 3 van de Iedereen kan meedoen Run wordt bepaald door een jury.
Op het start-finishterrein en op verschillende plekken op het parcours staan drinkposten. Dit is ook afhankelijk van het (warme) weer. Na de finish zijn er diverse versnaperingen die worden aangeboden.
Droom je om ook een keer de finish te halen van de vijf kilometer? Dit is je kans. We gaan je GRATIS 3 maanden lang begeleiden door ervaren trainers in te zetten. Ze kijken naar iedereen individueel en zorgen dat jij de finish haalt. YourWay2HME is ook voor deelnemers die de lat hoger leggen en een keer een snelle 10 of 21 kilometer willen lopen. Bereid je verantwoord voor in een groep op maat. Dit kan vanaf de eerste maandag in maart. We trainen op maandag- en donderdagavond (19.30-20.30 uur) en zaterdagmorgen (9.00-10.00 uur). Je ontvangt een schema, persoonlijke begeleiding, een loopshirt en blessurebegeleiding. Op woensdagavond 23 februari is er een voorlichtingsavond in de winkel van Intersport Ermelo. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en het duurt tot 21.00 uur. Er zijn korte info sessies over schema’s, over functionele hardloopkleding, blessures en loopschoenen. Je kunt die avond alles vragen aan aanwezige experts. Zegt het voort en neem vrienden, familie en bekenden mee. YourWay2HME wordt mogelijk gemaakt door drie fantastische bedrijven: Gezondheidspraktijk Mesrits Auto Versteeg Buurman Intersport Ermelo
We zorgen voor veel muziek, voor veel gezelligheid en enthousiasme langs het parcours. Voor voldoende drinkposten en natuurlijk een geheel verkeersvrij en verhard en gecertificeerd parcours. Ook zorgen we voor voldoende sanitaire voorzieningen voor mannen en vrouwen.

Na afloop zal het goed toeven zijn in de cafés langs het parcours en Molenplein. Daarnaast wordt er een grote After Party georganiseerd.
Indien nodig kan je contact opnemen met de organisatie: info@halvemarathonermeloermelo.nl Dick van Leeuwen: 06-45912866