standard-title Informatie

Informatie

Programma zaterdag 3 juni 2023

11.00 uur: Opening wedstrijdsecretariaat op Molenaarsplein (Stationsstraat 13, Ermelo)

15.15 uur: Smurfit Kappa Kidsrun (voor kinderen geboren in 2012 of later)

15.45 uur: VBV Advocaten Halve Marathon

16.30 uur: OAK Advocaten 10 kilometer

16.30 uur: Van Panhuis Bouw bedrijvenloop 10 km

16.40 uur: Onderweegs & Partners 5 kilometer

16.40 uur: Van Panhuis Bouw Bedrijvenloop 5 kilometer

16.40 uur: Smurfit Kappa Iedereen Kan Meedoenloop

18.15 uur: Sluiten parcours

18.16 uur: After Party (Feest in Ermelo) met eten- muziek- drinken

23.00 uur: Einde After Party

 

Deelnemersinformatie

De voorinschrijving stopt op zondag 28 mei 2023 om 23.59 uur. Alleen bij een voorinschrijving ben je gegarandeerd van een functioneel, prachtig HME hardloopshirt GRATIS.
Ook deze advocaten zijn zeer sportief, waren vele jaren trotse sponsor van de shirts en steunen nu de langste afstand. De deelnemers lopen een ronde van 6,1 kilometer en daarna drie rondes van 5 km.

Kosten: € 17,50 (voor), € 22,50 na-inschrijving

Dit sportieve bedrijf is al jaren fan van het evenement. Ze zullen ongetwijfeld pal voor de molen hun kampement weer opslaan.

Deelnemers lopen twee rondes van vijf kilometer. Kosten: € 12,50 (voor), € 17,50 na-inschrijving

Onderweegs & Partners vijf kilometer (KNOP) Deze accountants en adviseurs zijn al vanaf het eerste uur sponsor van de vijf kilometer en ook dit jaar hopen ze op heel veel deelnemers aan de afstand die je al snel aan kunt. Er zullen ook veel beginnende hardlopers proberen dit ultieme doel te halen. Men loopt één ronde van vijf kilometer.

Kosten: € 10,- (voor), € 15,- na-inschrijving

Smurfit Kappa wil het succes van vorig jaar herhalen. Veel mensen dromen van zo’n sfeervolle finish als in Ermelo altijd weer is. Maar stel je kan niet hardlopen, om welke reden of handicap ook. Dan is Ermelo the place to be. Je start met de vijf kilometer maar loopt er maar één. Vervolgens finish je in de meute en….ontvangt een prachtige medaille.

Inschrijfkosten: € 3,-

Zin aan een feestje met je collega’s. Dan is hardlopen en vervolgens the After Party het ultieme bedrijfsuitje. Loop met minimaal drie en maximaal vijf lopers in een team de vijf- of tien kilometer. De tijd van de eerste drie die over de finish komen van jouw team, telt voor het klassement.

De drie snelste teams per afstand ontvangen prijs.

Kosten: € 150,- Euro. Je ontvangt vijf inschrijfbewijzen en 10 consumptiebonnen.

Smurfit Kappa, wereldleider in verpakkingen, is al decennia lang gevestigd in Ermelo en stond te trappelen om ons mooie evenement te mogen ondersteunen.

De Kidsrun is bedoeld voor iedereen geboren in 2012 of later. De kinderen lopen een ronde van iets meer dan een kilometer. Vaders, moeders, opa’s of oma’s mogen gerust meelopen.

Inschrijfkosten: € 3,- voor- en na-inschrijving.

De kinderen ontvangen geen hardloopshirt maar een medaille en een ijsbon, in te leveren bij cafetaria ’t Hoekje.

Afhalen van een en ander op vrijdagavond 2 juni vanaf 19.00 uur in café de Molenaer, Stationsstraat 13 Ermelo (tot 20.30 uur)

Zaterdag 3 juni vanaf 11.00 uur op het Molenaarsplein tot een half uur voor de start.
De 21 km loopt eerst een ronde van 1 kilometer, komt dan opnieuw door het start-finishgebied en loopt daarna 4 rondes van 5 km. De andere afstanden lopen rondes van 5 kilometer. Onderweg zijn er drie muziekpunten. Je passeert een aantal cafés waar de sfeer optimaal is.

Wij zorgen voor twee drinkposten met water en energiedrank en bij warm weer op drie punten.

Voor het parcours van de Kidsrun en Iedereen Kan Meedoen Loop, klik hier

Voor de eerste- korte ronde van de 21 km, klik hier

Voor de 5 km ronde, klik hier
Iedereen ontvangt na de finish een prachtige herinnering en drinken. De nummers 1-2-3 van elke afstand, zowel man als vrouw, ontvangen een prijs. Dat geldt ook voor de nummers 1, 2 en 3 van de Bedrijvenloop 5- en 10 km. De medailles en prijzen worden mogelijk gemaakt door Midden Nederland Makelaars Ermelo die ons evenement vorig jaar heeft omarmd en dit blijft doen.

Deelnemers aan de Kidsrun krijgen een tegoedbon voor een lekker ijsje bij Cafetaria ’t Hoekje.
Op het start-finishterrein en op verschillende plekken op het parcours staan drinkposten. Dit is ook afhankelijk van het (warme) weer. Na de finish worden diverse versnaperingen aangeboden.
Gratis voorbereiding voor starters en gevorderde lopers onder begeleiding van gecertificeerde hardlooptrainers.

Zij bereiden jou in een groep voor op de HME. Ideaal wanneer je wilt beginnen met hardlopen of een snellere tijd wilt lopen en je in een gezellige groep je wilt voorbereiden.

Er zijn geen kosten aan verbonden dankzij onze sponsoren.

Je kunt komen op maandagavond 19.30 uur- donderdagavond 19.30 uur en zaterdagmorgen 9.00 uur. Drie keer hoeft niet maar mag wel.

Woensdagavond 1 maart is er een informatieavond. Kom langs bij Intersport Ermelo vanaf 19.30 uur. We vertellen je graag meer en beantwoorden jouw vragen.

We zorgen voor veel muziek, voor veel gezelligheid en enthousiasme langs het parcours. Voor voldoende drinkposten en natuurlijk een geheel verkeersvrij en verhard en gecertificeerd parcours. Ook zorgen we voor voldoende sanitaire voorzieningen voor mannen en vrouwen.

Na afloop zal het goed toeven zijn in de cafés langs het parcours en Molenplein. Daarnaast wordt er een grote After Party georganiseerd.
Opnieuw heb je geluk want vier prachtige Ermelose bedrijven bieden je weer een gratis hardloopshirt aan. Zolang de voorraad strekt - maar voorinschrijvers ontvangen gegarandeerd een shirt. Met dank aan Brinky Food Trading, Bedruk Textiel- Woning & Projectstoffering N. van der Dussen- Knipsalon van Willigen. Schrijf je snel in en weet je verzekerd van dit gratis shirt.
Café de Veluwe en De Molenaer organiseren direct na de finish wederom een After Party met om 18.30 uur een optreden van de Plusband. Die weten er zeker een groot feest van te maken. Tot aan 23.00 uur zullen ook nog DJ's optreden. Arnoud’s Catering steekt de barbecue aan waar je tegen inleveren van consumptiebonnen iets te eten kan halen. Geen zin in zoveel drukte? Ook Restaurant Pasto, Café Bruijn, Ermelosche Frietzaak en New York Pizza zijn sponsor van ons loopevenement.
Indien nodig kan je contact opnemen met de organisatie: info@halvemarathonermeloermelo.nl Dick van Leeuwen: 06-45912866