Deelnemersinformatie

Mulderij Bedrijfsjuristen (1 km) (voor kinderen geboren in 2009 en later)

Onderweegs & de Groot 5 km

OAK Advocaten 10 km

Barbershop Nero Halve Marathon (21,1 km )

Van Panhuis Bouw Groevenbeek Competitie (leerkrachten en leerlingen van College Groevenbeek).

De traditionele After Party zal dit jaar niet op- en rondom het Molenplein plaatsvinden. Die zal je in eigen kring moeten organiseren met het aantal mensen dat op dat moment is toegestaan. Dus....stook de barbecue gezellig thuis op en maak er een feestje van.
Inschrijven kan vanaf begin maart. Houd onze site of social media kanalen in de gaten. Inschrijven kan tot donderdagmiddag 27 mei, 12.00 uur.

Voorinschrijvers maken kans op een leuke prijs die wij inkopen bij sponsors die het lastig hebben door corona, zoals bijvoorbeeld een prachtig uniek 2021 HME hardloopshirt.

Voor alle afstanden geldt een inschrijfgeld van € 4,- inclusief medaille, startnummer met eigen naam, een certificaat na afloop met gelopen tijd, afstand en eindklassering, een goodybag en een prijs in de verloting op startnummer. Je krijgt daarvoor ook begeleiding op maat als je dat wenst.
De Rabobank Business Run zal dit jaar een iets andere vorm kennen dan andere jaren. Als bedrijf, instelling of sportvereniging (team of….) kan je je bij ons melden omdat je van plan bent een interne bedrijfscompetitie te starten. Wij gaan dat ondersteunen door daarvan een apart klassement op te stellen. Neem contact met ons op als je daar oren naar hebt. Super leuk omdat dit in deze lastige tijd de collegialiteit versterkt. Met z’n allen voor een sportief doel gaan, hoe gaaf is dat!
We onderscheiden geen leeftijdscategorieën, de Mulderij Bedrijfsjuristen Kidsrun is open voor iedereen die geboren is in 2009 of later.
Deelname is geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers beweerdelijk geleden nadeel. De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement af te gelasten op grond van weersomstandigheden of andere zwaarwichtige calamiteiten. Een dergelijk besluit doet geen aansprakelijkheid ontstaan voor vergoeding van de door de deelnemer gemaakte kosten, c.q. schade.
Binnen de HME van 2021 heeft het Chr. College Groevenbeek opnieuw haar eigen competitie . Dit jaar is dat de "Van Panhuis Bouw Groevenbeek Competitie".

De snelste leerling en leerlinge op elke afstand ontvangt weer een prachtige cadeaubon die wij inkopen bij sponsor Intersport Ermelo.

Iedere leerling die meeloopt ontvangt sowieso 20% korting op de eerstvolgende aankoop bij Intersport Ermelo.

Dit alles wordt mede geïnitieerd door Heel Ermelo Beweegt.
Jij kunt zelf een parcours kiezen. Worden het bospaden, fietspaden of..... Doe waar jij je lekker bij voelt en geniet ervan.
Iedere deelnemer kan bij inschrijving aangeven dat zij of hij een medaille wil als herinnering. Deze wordt je aangeboden door Van Panhuis Bouw. De nummers 1, 2 en 3 van elke afstand worden uitgebreid vermeld op onze mediakanalen en de kranten. We hebben besloten om een grote prijzenpot te verloten onder alle deelnemers. Deze prijzen kopen onze sponsors in bij onze sponsors die ernstig te lijden hebben gehad van de coronacrisis. Dit geldt eveneens voor de eerste drie meisjes en jongens van de Mulderij Bedrijfsjuristen Kidsrun. Zij mogen op vertoon van startnummer een gratis ijsje afhalen bij snackbar ’t Hoekje. De eerste leerling en leerlinge op de 5- en 10 km van de Van Panhuis Bouw Groevenbeek Competitie ontvangen een tegoedbon bij Intersport Ermelo.
Verzorging zal je helemaal zelf moeten regelen. Dit jaar geen zorg door AH Ermelo of Bitfood.
Ook in 2021 kan je je onder deskundige begeleiding voorbereiden op één van de te lopen afstanden. Gratis en voor niets! Gezondheidspraktijk Mesrits, Autobedrijf Versteeg Buurman en Intersport Ermelo maken het mogelijk en de enige voorwaarde om mee te doen, is een inschrijfbewijs voor één van de afstanden in de Week van de HME. Begin maart laten we je weten hoe en wat. Hou deze site of de social media kanalen in de gaten.

Heb je vragen? Mail ons op halvemarathonermelo@gmail.nl

Blessurebegeleiding wordt verzorgd vanuit Gezondheidspraktijk Mesrits.
Je loopt dit jaar in jouw eigen omgeving. Wij als organisatie regelen daar niets voor behalve dat je via onze App jouw gelopen parcours en tijd laat registreren en we een klassement bijhouden.
Indien nodig kan je contact opnemen met de organisatie: Halvemarathonermelo@gmail.com Dick van Leeuwen: 06-45912866