De stichting HalveMarathonErmelo is in november 2016 opgericht. De stichting nam de organisatie over van Stichting de Ultieme Uitdaging die zes jaar lang de organisatie van de halve marathon van Ermelo op zich heeft genomen.

Stapje voor stapje is het evenement verder doorgegroeid. Doel is en blijft een sportief evenement neer te zetten in Ermelo voor- en door Ermelose bedrijven en inwoners. Daarbij zijn gasten van harte welkom, van heinde en verre.

We zijn er trots op dat zoveel Ermelose bedrijven ons steunen. Dat we de aansluiting hebben gevonden met grote zorginstellingen als GGz Centraal, ’s Heerenloo Lozenoord en Groot Emaus maar ook met Chr. College Groevenbeek en wat te denken van de Koninginnebuurt die steeds meer fan wordt van ons evenement. Doordat wij de finish zo plannen dat alle afstanden in een zelfde tijdspanne binnenkomen wordt het feest alleen maar groter. Daarbij is het mooi dat Feest in Ermelo ons evenement afsluit met een After Party inclusief barbecue.

In 2020 ging onze tiende editie niet door, door Corona.
In 2021 organiseren we de Week van de HME, als alternatief op onze fysieke jubileum uitvoering.

Het bestuur bestaat uit:

Abel van Willigen: voorzitter
Dick van Leeuwen: secretaris
Monique Bos: penningmeester

Zij krijgen ondersteuning op verschillende gebieden van Andre Knol en Nico van Leeuwen. Alle bestuurders zijn onbezoldigd. Op de dag zelf helpen veel vrijwilligers mee om het evenement in goede banen te leiden.

Algemene gegevens

* RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)/fiscaal nummer: 856849352
* KvK nummer 67146430
* Het post- of bezoekadres: Dick van Leeuwen, Rietgansstraat 55, 3853 AJ Ermelo

AVG protocol

Privacyverklaring Stichting Halve Marathon Ermelo

Contact

Email: halvemarathonermelo@gmail.com
Telefoonnummer: 06 459 128 66