De Stichting HalveMarathonErmelo ( #HME) is in november 2016 opgericht. De stichting nam de organisatie over van Stichting de Ultieme Uitdaging die zes jaar lang de organisatie van de halve marathon van Ermelo op zich heeft genomen.

Stapje voor stapje is het evenement verder doorgegroeid. Doel is en blijft een sportief evenement neer te zetten in Ermelo voor- en door Ermelose bedrijven en alle inwoners. Daarbij zijn gasten van harte welkom, van heinde en verre.

We zijn er trots op dat zoveel Ermelose bedrijven ons steunen. Dat we de aansluiting hebben gevonden met grote zorginstellingen als GGz Centraal, ’s Heeren Loo Lozenoord en Groot Emaus maar ook met Chr. College Groevenbeek en wat te denken van de Koninginnebuurt die steeds meer fan wordt van ons evenement. Doordat wij de finish zo plannen dat alle afstanden in een zelfde tijdspanne binnenkomen wordt het feest alleen maar groter en mag het met recht een inclusief evenement worden genoemd. Daarbij is het mooi dat Café de Veluwe en Café De Molenaer evenement afsluiten met een After Party.

Het team #HME bestaat uit:

Wessel Geursen, Voorzitter, reglement, staturen, verzekering, start- finish
Nico van Leeuwen, Secretaris, wedstrijdleider en pr
Monique Bos, Penningmeester en wedstrijdsecretariaat
Merel van Voorst-Goossensen, sponsorzaken
Gert van Diermen, start/finish organisatie en vrijwilligers
Andre Knol, parcours en verkeer

Alle bestuurders zijn onbezoldigd. Op de dag zelf helpen veel vrijwilligers mee om het evenement in goede banen te leiden.

Algemene gegevens

* RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)/fiscaal nummer: 856849352
* KvK nummer 67146430
* Het post- of bezoekadres: Nico van Leeuwen, Bothastraat 36, 3851 DP Ermelo

AVG protocol

Privacyverklaring Stichting Halve Marathon Ermelo

Algemene voorwaarden Halve Marathon Ermelo

Contact

Email: info@halvemarathonermelo.nl
Telefoonnummer: 06 459 128 66