Halve Marathon Ermelo Navigatie

Informatie

Afstanden

Afstanden

Stukadoor van de Kamp Kidsrun (1,1 km); start 15.15 uur (voor kinderen geboren in 2007 en later)
Onderweegs & de Groot 5 km ; start 16.40 uur
OAK Advocaten 10 km; start 16.35 uur
Barbershop Nero Halve Marathon (21,1 km ); start 15.45 uur
Rabobank Business Run (5 km, 5 lopers, snelste 3 tijden gelden voor klassement); start 16.40 uur

After party

After party

We zijn ontzettend blij dat de organisatie Feest in Ermelo, ook op 1 juni weer een daverende After Party organiseerde.
Inclusief een barbecue die voor iedereen kon worden bijgewoond die daar zin in had.

Ook cafe Binnen, Bruin cafe en organiseerden weer een after party. Dat zal op 6 juni 2020 niet anders zijn.
We zijn ontzettend blij met deze voorzieningen direct rond ons start-finish gedeelte.

After party kids

After party kids

De kinderen die meedoen aan de van de Kamp Kidsrun, worden na afloop getrakteerd op een heerlijk ijsje bij cafetaria 't Hoekje. Hoe gaaf is dat ????
Het enige wat nodig is: een startnummer voor die kidsrun.

Business run

Business run

De Rabobank Business Run zal in de editie van 2019 over vijf kilometer gaan.

Een bedrijventeam betaat uit minimaal drie en maximaal 5 lopers. Mannen of vrouwen, of gemengd.
Ieder teamlid loopt 5 kilometer.
De tijden van de eerste drie lopers die over de finish komen van een team, worden opgeteld.
Het snelste team wint.
De 3 snelste teams worden gehuldigd.
Er is ook een prijs voor het team dat zich het meeste als team presenteert.

Elk team dat zich inschrijft krijgt een barbecue voor de 5 teamleden aangeboden direct na afloop. Tijdens de muzikale After Party wordt door restaurant Van Sprang en de Dorpskamer en cafe de Molenaer en de Veluwe een barbecue geserveerd. Extra barbecue vouchers kunnen voor 10 Euro worden gekocht. Geef het op als je jouw team inschrijft. Een voucher kan echter ook op 1 juni zelf nog worden gekocht.

Te gek toch !!! Haal jouw collega's over en loop mee met hen en maak er een gezellig bedrijfsuitje van.

Categorieen

Categorieen

We onderscheiden geen leeftijdscategorieen, de Stukadoor van de Kamp Kidsrun is open voor iedereen die geboren is in 2007 of later.

Contact

Contact

Indien nodig kun je contact opnemen met de organisatie:
Halvemarathonermelo@gmail.com
Dick van Leeuwen: 06-45912866

Datum

Datum

De 9e Halve marathon van Ermelo vindt plaats op zaterdag 1 juni 2019.

Eigen risico

Eigen risico

Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers beweerdelijk geleden nadeel. De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement af te gelasten op grond van weersomstandigheden of andere zwaarwichtige calamiteiten. Een dergelijk besluit doet geen aansprakelijkheid ontstaan voor vergoeding van de door de deelnemer gemaakte kosten, c.q. schade.

Groevenbeekcompetitie

Groevenbeekcompetitie

Binnen de HME van 2020 heeft het Chr. College Groevenbeek opnieuw haar eigen competitie . Dankzij Intersport Ermelo kunnen leerlingen GRATIS meelopen in een heus Groevenbeek shirt.Mbr/>
De snelste leerling en leerlinge op elke afstand ontvangen weer een prachtige cadeaubon van sponsor Intersport Ermelo. Iedere leerling die meeloopt ontvangt sowieso 20% korting op de eerstvolgende aankoop bij Intersport Ermelo.

Dit alles wordt mede geinitieerd door Heel Ermelo Beweegt.

Inschrijven en kosten

Inschrijven en kosten

Mulderij bedrijfjuristen Kidsrun: 3 Euro (voor- en na-inschrijving)Onderweegs & de Groot 5 kilometer: 10 Euro voorinschrijving, 12,50 Euro na-inschrijvingOAK Advocaten 10 kilometer: 12,50 Euro voorinschrijving, 15 Euro na-inschrijvingNero Halve marathon: 17,50 Euro voorinschrijving, 20 Euro na-inschrijvingRabobank Business Run: 150 Euro 1e team, daarna 100 Euro per teamVijf personen per team, inclusief barbecue vouchers voor vijf personen na afloop en tijdens de After Party.Barbecue vouchers voor iedereen zijn te bestellen op 6 juni zelf, a 10,00 Euro per persoon

Parcours

Parcours

Het parcours van alle afstanden is geheel verkeersvrij en loopt voor een deel door de winkelstraat van Ermelo en voor een deel door de 'Koninginnebuurt'. De halve marathon loopt in de eerste ronde een 6,1 kilometer, daarna drie ronden van vijf kilometer. De vijf kilometer loopt die ronde eenmaal, de tien kilometer loopt die ronde tweemaal. Om de kilometer staat een afstandbordje.Klik hier voor het parcours van de 5- en 10 kmKlik hier voor de 6,1 km ronde als onderdeel van de Nero Halve marathonKlik hier voor het parcours van de Mulderij Bedrijfsjuristen KidsrunWe zorgen voor muziek op drie punten in de Koninginnebuurt. In de winkelstraat zorgen Café Binnen, Bruijn en Oma's voor muziekspektakel. Dat geldt ook voor café de Veluwe en de Molenaer bij het start-finish gebied.Het zorgt ervoor dat je over de dode momenten heen getild wordt.

Prijzen

Prijzen

Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een prachtige medaille als herinnering. Deze worden je aangeboden door bouwbedrijf van Panhuis. Zij zorgen ook voor bekers voor de nummers 1, 2 en 3 van alle afstanden (zowel dames als heren). Dit geldt ook voor de eerste drie meisjes en jongens van de Mulderij bedrijfsjuristen Kidsrun.

Naast een fraaie beker worden de nummers 1 getrakteerd op een fles champagne aangeboden door het Drankenkabinet uit Ermelo.
De nummers 1, 2 en 3 van de Rabobank BusinessRun worden gehuldigd. Er is een wisselbeker voor het winnende bedrijfsteam.
>br/>Degenen die zich voor 1 mei voorinschrijven voor de 5- 10 of 21,1 km, ontvangen op 6 juni een fantastisch mooi hardloopshirt van goede kwaliteit. Je kunt bij afhalen jouw maat aangeven.De kinderen ontvangen op hun startbewijs van de kidsrun een ijsje bij cafetaria 't Hoekje.

Verzorging

Verzorging

Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een prachtige medaille als herinnering. Deze worden je aangeboden door bouwbedrijf van Panhuis. Zij zorgen ook voor bekers voor de nummers 1, 2 en 3 van alle afstanden (zowel dames als heren). Dit geldt ook voor de eerste drie meisjes en jongens van de Mulderij bedrijfsjuristen Kidsrun.Naast een fraaie beker worden de nummers 1 getrakteerd op een fles champagne aangeboden door het Drankenkabinet uit Ermelo. De nummers 1, 2 en 3 van de Rabobank BusinessRun worden gehuldigd. Er is een wisselbeker voor het winnende bedrijfsteam.>br/>Degenen die zich voor 1 mei voorinschrijven voor de 5- 10 of 21,1 km, ontvangen op 6 juni een fantastisch mooi hardloopshirt van goede kwaliteit. Je kunt bij afhalen jouw maat aangeven.De kinderen ontvangen op hun startbewijs van de kidsrun een ijsje bij cafetaria 't Hoekje.

Voorzieningen

Voorzieningen

Wij zorgen voor voldoende toiletten en kleedruimte om het start-finishgebied. Helaas kunnen we geen douchegelegenheid aanbieden.

Voorbereiding / YourWayToHME

Voorbereiding / YourWayToHME

Ook dit jaar kun je je onder deskundige begeleiding voorbereiden op 1 van de te lopen afstanden. Gezondheidspraktijk Mesrits, autobedrijf Versteeg Buurman en Intersport Ermelo maken het mogelijk dat de enige voorwaarde om mee te doen, is een inschrijfbewijs voor 1 van de afstanden op 6 juni. In februari vindt een informatieavond plaats bij Intersport Ermelo. De datum volgt. Op de eerste maandag van maart starten de verschillende groepen want het wordt maatwerk. Ieder mens is immers anders. De trainers van Loopgroep Visie gaan met jou de uitdaging in om je op 6 juni aan de start te zetten los van jouw loopervaring. Men start om 19.30 uur bij sporthal Ten Duijn op landgoed Veldwijk. Kom je voor het eerst, kom dan iets eerder zodat je met de trainers kunt overleggen wat het beste voor jou is. Je kunt ook nog NA deze startavond instromen. Heb je vragen? Mail ons even naar halvemarathonermelo@gmail.nl Blessurebegeleiding wordt verzorgd vanuit gezondheidspraktijk Mesrits. Je kunt op maandagavond, donderdagavond (beide 19.30 uur, sporthal Ten Duijn) en zaterdagmorgen (9.00 uur bij Calluna) trainen. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoe vaak je per week wilt trainen met de groep. Wordt dit Yourway2HME ????

Document