Halve Marathon Ermelo Navigatie
Document

Halve Marathon Ermelo

Op zaterdag 6 juni 2020 wordt de tiende Halve Marathon van Ermelo gehouden. Dit sportieve evenement staat voor: hardlopen voor iedereen, , muziek op het hele parcours, goede verzorging onderweg, een herinnering bij de finish en een After-Party met muziek en BBQ. Tevens is de HME de finale van het Rabobank Randmerencircuit 2020.

Document

Laatste nieuws

Accordion
2019-07-25Editie van 2019

Editie van 2019

We zijn blij dat onze editie van 2019 zo goed verlopen is, dat we een positief saldo hebben overgehouden voor het goede doel. dit jaar was dat de realisatie van de coopertestbaan voor en door hardlopers. Ons nieuwe goede doel is de stichting Paardrijden Gehandicapten Ermelo. Roland van de Kamp overhandigde deze week namens ons en hopelijk al onze deelnemers, een cheque van 750 Euro aan voorzitter Nicole Nieuwehuis van PGE en stalhouder Sjerstin de Vries. Hardlopers kunnen in tranche raken door heerlijk in een cadans te komen. Dat geldt ook voor veel mensen die niet hard kunnen lopen door een beperking. Voor een groot deel gebeurd bij paardrijden hetzelfde als wat voor hardlopers geldt. De rijder of rijdster komt volledig tot rust, iets wat een paard kan doen met mensen. Daarom zijn we blij dat de stichting met dit geldt geholpen is om hun goede werk te kunnen doen. Hulde voor die vrijwilligers. Lees ook een verhaal in ErmelovanNu via deze link.

2019-07-18Rabobank Randmeren hardloopevent

Rabobank Randmeren hardloopevent

Op woensdagavond 25 september vindt het Rabobank Randmeren hardloopevent weer plaats. In de gezellige kantine van atletiekvereniging Athlos in Harderwijk zullen we de top tien vrouwen en mannen huldigen en kan iedereen die minimaal drie keer heeft mee gelopen in het circuit, een functioneel runningshirt komen ophalen. De avond bestaat verder uit een interessante lezing over sportvoeding en natuurlijk veel gezelligheid met een hapje en een drankje. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.
Iedereen die in aanmerking komt voor een shirt, ontvangt in augustus een mail. Je dient je op te geven voor deze avond dus zodra je de uitnodiging ontvangt: reageer.
Noteer nu vast de datum.
Binnenkort wordt de totaalui tslag bijgewerkt. De estafettelopers van de Eemmeerloop zijn namelijk niet verwerkt en die hebben wel recht op een shirt als zij twee andere lopen hebben meegedaan.
De top tien zal daardoor niet veranderen.
Dus heb jij drie van de vijf lopen meegedaan van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk, Halve van Nijkerk, Putten Power Run, Eemmeerloop of Halve Marathon Ermelo? Weet dat er een uitnodiging aankomt.

2019-07-10Tiende Halve Marathon

Tiende Halve Marathon

Op 6 juni 2020 wordt de tiende Halve Marathon van Ermelo gelopen.
Dat belooft een groot feest te worden.
NOTEREN DIE DATUM. Het wordt een jubileumeditie die jij niet wilt missen.

2019-06-06Koninginnebuurt

Koninginnebuurt

Wat was de support in de Koninginnebuurt geweldig. Ze stonden met bekertjes water, met tuinslangen, met toeters en bellen. Hartverwarmend en elke loper heeft dat als zeer positief ervaren. De 21 kilometer lopers meldden: je had elke ronde weer iets om naar uit te kijken in die warmte.

Een groot compliment, ook naar wijk het Trefpunt.

2019-05-31Verkeersbericht

Verkeersbericht

Verkeersbericht: In Ermelo, op de Veluwe, staat een kilometer van 2 kilometer voor cafe de Molenaer. Reden: geen ongeluk maar het ophalen van startnummers voor de halve marathon van Ermelo. Wauw. Dat hadden we niet verwacht. Geduldig wachtte iedereen want zij wilden morgen GEEN stress. Dan zullen we het iets anders organiseren zodat de rijen apart zijn, van de 5- 10 en 21 kilometer. 1 geluk: heel veel mensen hebben hun nummer al opgehaald.... De avondploeg ging intussen op pad. De hekken worden op hun plek gezet. Omstreeks half drie gaan de lanen dicht.

Carousel

Nero Barbershop

OAK-advocaten

Versteeg Buurman

van Panhuis Bouw

Onderweegs en de Groot

VakSchilders Ermelo

Van De Kamp Stucadoors

Sarahs Lab

elementa

ErmelovanNu

GGZ Centraal

Oosterhof_Poolen

Mulderij

Jaap de Vries

Intersport Ermelo

VBV Advocaten

Snackbar t Hoekje

Bedruk Textiel

Knipsalon van Willigen

Fysiotherapie Mesrits

Polskamp

Rabobank

BidFood

Calumma Signin

logo1

Bruin Cafe

Informatie

Deelnemersinformatie Halve Marathon Ermelo
Afstanden

Afstanden

Stukadoor van de Kamp Kidsrun (1,1 km); start 15.15 uur (voor kinderen geboren in 2007 en later) Onderweegs & de Groot 5 km ; start 16.40 uur OAK Advocaten 10 km; start 16.35 uur Barbershop Nero Halve Marathon (21,1 km ); start 15.45 uur Rabobank Business Run (5 km, 5 lopers, snelste 3 tijden gelden voor klassement); start 16.40 uur

After party

After party

We zijn ontzettend blij dat de organisatie Feest in Ermelo, ook op 1 juni weer een daverende After Party organiseerde. Inclusief een barbecue die voor iedereen kon worden bijgewoond die daar zin in had. Ook cafe Binnen, Bruin cafe en organiseerden weer een after party. Dat zal op 6 juni 2020 niet anders zijn. We zijn ontzettend blij met deze voorzieningen direct rond ons start-finish gedeelte.

After party kids

After party kids

De kinderen die meedoen aan de van de Kamp Kidsrun, worden na afloop getrakteerd op een heerlijk ijsje bij cafetaria 't Hoekje. Hoe gaaf is dat ???? Het enige wat nodig is: een startnummer voor die kidsrun.

Business run

Business run

De Rabobank Business Run zal in de editie van 2019 over vijf kilometer gaan. Een bedrijventeam betaat uit minimaal drie en maximaal 5 lopers. Mannen of vrouwen, of gemengd. Ieder teamlid loopt 5 kilometer. De tijden van de eerste drie lopers die over de finish komen van een team, worden opgeteld. Het snelste team wint. De 3 snelste teams worden gehuldigd. Er is ook een prijs voor het team dat zich het meeste als team presenteert. Elk team dat zich inschrijft krijgt een barbecue voor de 5 teamleden aangeboden direct na afloop. Tijdens de muzikale After Party wordt door restaurant Van Sprang en de Dorpskamer en cafe de Molenaer en de Veluwe een barbecue geserveerd. Extra barbecue vouchers kunnen voor 10 Euro worden gekocht. Geef het op als je jouw team inschrijft. Een voucher kan echter ook op 1 juni zelf nog worden gekocht. Te gek toch !!! Haal jouw collega's over en loop mee met hen en maak er een gezellig bedrijfsuitje van.

Categorieen

Categorieen

We onderscheiden geen leeftijdscategorieen, de Stukadoor van de Kamp Kidsrun is open voor iedereen die geboren is in 2007 of later.

Contact

Contact

Indien nodig kun je contact opnemen met de organisatie: Halvemarathonermelo@gmail.com Dick van Leeuwen: 06-45912866

Datum

Datum

De 9e Halve marathon van Ermelo vindt plaats op zaterdag 1 juni 2019.

Eigen risico

Eigen risico

Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers beweerdelijk geleden nadeel. De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement af te gelasten op grond van weersomstandigheden of andere zwaarwichtige calamiteiten. Een dergelijk besluit doet geen aansprakelijkheid ontstaan voor vergoeding van de door de deelnemer gemaakte kosten, c.q. schade.

Document