Nieuws
07-03-2018

Wij zijn op zoek naar mensen die op 2 juni niet kunnen lopen en het leuk vonden om ons te helpen.
We hebben een ontzettend gezellig team, hebben leuke klussen in de aanbieding op en rondom het Molenaarsplein, dus niet ver weg gestopt achter op het parcours.
Zin en tijd in een ontzettend gezellige dag en veel dankbaarheid van onze deelnemers?
Mail ons halvemarathonermelo@gmail.nl of bel 06-10648642 en we vertellen je graag meer.

02-03-2018

Maandagavond 5 maart zijn diverse groepen begonnen met de voorbereiding op 2 juni. De stemming is opperbest maar de drempel van velen is genomen. Zij zijn in diverse groepen van divers niveau gestart.
Je kunt nog instromen hoor. Donderdagavond en maandagavond wordt er getraind en zaterdagmorgen. Jij kunt in een bij jouw passende groep met een deskundige trainer.
19.30 uur, sporthal ten Duijn op het Veldwijk terrein, net naast de Lukaskerk.
Heb je je nog niet aangemeld? Geen probleem maar kom iets eerder voor een korte intake.
Zaterdagmorgen starten we om 9.00 uur bij Calluna.

Probeer het gewoon een keer.

Leuk !!!!!

24-02-2018

Wat een verrassing. Bouwbedrijf Kamphorst, VWV Advocaten, knipsalon van Willigen en Bedruk Textiel bieden de eerste 600 voor-inschrijvers een echt, uniek Runningshirt aan. 
Wat een helden en wat een geluk voor jou.
Loop jij op 2 juni in dat hebbedingetje? Schrijf je dan nu in op deze site.

21-01-2018

Je kunt je als beginner weer GRATIS voorbereiden op de A1 signs 5 kilometer van 2 juni 2018. Vanaf maandag 5 maart starten we een beginnersgroep in samenwerking met Loopgroep Visie.
Wil je trainen voor de Onderweegs & de Groot tien kilometer of zelfs voor de Nero Halve Marathon? Ook dan ben je welkom want je gaat je dan met een deskundige trainer in diverse leuke groepen voorbereiden op jouw doel. Dat is inspirerend en motiverend.

Onder de titel YourWay2HME maken drie bedrijven het mogelijk dat de enige voorwaarde voor deelname is dat je je inschrijft op 1 van de afstanden van 2 juni. Je kunt dan 12 weken lang, als je wilt drie keer per week, trainen in een groep. Gezondheidspraktijk Mesrits, Autobedrijf Versteeg Buurman en Intersport Ermelo zijn achter dit initiatief gaan staan. Geweldig toch?
Wij zijn apetrots dat zij dit doen. En natuurlijk zijn we ook trots op Loopgroep Visie die zonder twijfel weer achter ons zijn gaan staan.

Op woensdag 21 februari hebben wij informatieavond bij Intersport Ermelo aan de Stationsstraat. De inloop start om 19.00 uur. We hebben enkele deskundige sprekers die kort wat presentaties geven over verstandig trainen voor een doel. Gezondheidspraktijk Mesrits zal een geweldige actie aankondigen voor de deelnemers.

Meld je nu aan via halvemarathonermelo@gmail.com of kom naar de info avond en geef je dan op.

28-12-2017

De inschrijving start op 10 januari 2018. Dat is negen dagen later. Daar zijn twee redenen voor. We willen dezelfde inschrijvingsprocedure ontwikkelen als de Broekhuis halve marathon, de Putten Power Run en de halve van Nijkerk. Plus: onze sponsor en wonderboys als het om IT gaat, Elementa uit Ermelo, geeft onze website een facelift. Dat wordt wat, dat beloven wij want hen kennende zal het voldoen aan de State of the Art en wie wil dat niet?
Elementa zit midden in de Stationsstraat dus loop eens naar binnen. Altijd leuk daar en wie weet, kunnen ze wat voor jou probleem betekenen, of het nu gaat om laptops, WIFI verbindingen of andere IT zaken.

26-12-2017

Belastingadviseurs en accountants Onderweegs & de Groot blijven ons hardloopevenement trouw. Wat een toppers ! Ze zullen ook in 2018 afstandsponsor zijn van de Onderweegs & de Groot tien kilometer.
We gaan samen onderzoeken hoe we het Molenaarsplein, samen met wat andere ondernemers, leuk, gezellig en sportief kunnen aankleden.
Vorig jaar hadden ze een leuk en handige hardloopbidon als aandenken aan de tien kilometer. Daar maken veel hardlopers nog heel veel gebruik van.
Zal er komende editie weer zo'n handig hebbedingetjes weggegeven worden?

11-11-2017

Barbershop Nero zal ook komende editie weer optreden als sponsors van de halve marathon.
Dat is geweldig nieuws van het fenomeen uit Ermelo en Harderwijk waar zoveel mannen zich inmiddels op hun gemak voelen.

27-06-2017

De datum van de editie van 2018 is bekend; zaterdag 2 juni zal de achtste editie van de halve marathon van Ermelo plaatsvinden.
We gaan kleine dingetjes veranderen. Zo zullen we ongeveer anderhalf uur later starten. Dat is even goed om nu al te weten.

NOTEER VAST 2 JUNI in jouw agenda. HET doel van 2018 kun je alvast bepalen.